Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Djelatnici tvrtke Adria Grupe d.o.o. 24.04.2017. započinju sa provedbom uništavanja štetnih glodavaca u domaćinstvima i njihovoj neposrednoj okolini.
Trovanje štetnih glodavaca provoditi će se izlaganjem zatrovanih meka na svim mjestima gdje se obično pojavljuju štetni glodavci (podrum, dvorište i eventualno tavan). Ako štetni glodavci pojedu sve izložene otrovne meke, molimo Vas da odmah nazovete Adria Grupu d.o.o. na telefone 098/207-471 ili 01 2359 970 i  01 2359 971, radnim danom od 8-16 sati.

Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv štetnih glodavaca, a uz to izbjegle eventualne nezgode, stanovništvo se treba pridržavati sljedećih naputaka: 
1. surađivati s ekipama koje provode suzbijanje štetnih glodavaca, tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti otrovne meke;
2. ukloniti iz dvorišta i podruma smeće, a osobito otpatke hrane;
3. za čitavo vrijeme trajanja deratizacije onemogućiti malodobnoj djeci pristup na mjesta na kojima je postavljen otrov za štetne glodavce;
4. skloniti sve životinje, kućne ljubimce na sigurno mjesto, gdje ne mogu doći do otrovnih meka;
5. zabranjuje se dirati ili premještati otrovne meke, a u slučaju eventualnog trovanja potražiti pomoć u najbližoj zdravstvenoj ustanovi. Antidot je vitamin K1.
Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju ovih naputaka, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svatko za sebe, a roditelji za djecu.
IZLAGANJE OTROVA ZA ŠTETNE GLODAVCE OBAVLJAT ĆE SE OD 24.04.2017. U VREMENU OD 8 DO 16 SATI
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7