Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 JAVNI POZIV

Grad Krapina obavještava sve nositelje stvarnih prava na nekretninama koje graniče sa slijedećim nekretninama upisanim kod Općinskog suda u Zlataru, Stalnoj službi u Krapini: katastarske čestice broj: 1661 i 1602 k.o. Krapina-grad, te 148/1 k.o. Krapina o započinjanju postupka evidentiranja slijedeće ceste:

Cesta: oznake NC 2.96. = Cesta Stari Grad

Dana 03.04.2017. godine u terminu od 12.00 sati do 15.00 sati u prostorijama Grada Krapine na adresi Magistratska 30, Krapina, nositelji stvarnih prava na zemljištima koja graniče neposredno uz zemljišta na kojem je izvedena gore navedena nerazvrstana cesta, moći će izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja, te zatražiti eventualna dodatna pojašnjenja od ovlaštenog inženjera geodezije ili predstavnika Grada Krapine.

Cijeli Javni poziv možete vidjeti ovdje

OGLAS ZA PRIJAM U SLUŽBU NA ODREĐENO VRIJEME

Na temelju članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ br. 86/08. i 61/11.), a vezano za članak 29. stavak 3. istog Zakona, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Krapine raspisuje Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme višeg stručnog suradnika/suradnice za društvene djelatnosti u Upravni odjel za društvene djelatnosti.

Oglas je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 6.2.2017., a rok za dostavu prijava je 14.2.2017. godine.

Oglas za prijam u službu možete pogledati ovdje.

Obavijest i upute kandidatima

 Poziv na testiranje

Po Oglasu za prijam u službu na određeno vrijeme višeg stručnog suradnika/suradnice za društvene djelatnosti primljena je Petra Leljak Balagović, VSS, magistra ekonomije.


OGLAS ZA PRIJAM U SLUŽBU NA ODREĐENO VRIJEME

Na temelju članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ br. 86/08. i 61/11.), a vezano za članak 29. stavak 3. istog Zakona, pročelnica Upravnog odjela za imovinsko pravne i opće poslove Grada Krapine raspisuje Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme višeg stručnog suradnika/suradnice za protokol i međunarodnu suradnju u Ured gradonačelnika.

Oglas je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 6.2.2017., a rok za dostavu prijava je 14.2.2017. godine.

Oglas za prijam u službu možete pogledati ovdje.

Obavijest i upute kandidatima

Poziv na testiranje

Po Oglasu za prijam u službu na određeno vrijeme višeg stručnog suradnika/suradnice za protokol i međunarodnu suradnju primljena je Mateja Komić, VSS, magistra geografije.


JAVNI POZIV

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjene i dopune lokacijske dozvole za zahvat u prostoru infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda u gradskoj jezgri Grada Krapine, na katastarskim česticama k.č.br.1232/1, 2689, 5106/1, 5128, 5129, 5130 i 5131 i dr. k.o. Krapina-grad.

Uvid u spis predmeta može se izvršiti dana 15.02.2017. godine u 10:00 sati, u prostorijama Grada Krapine, Krapina, Magistratska 30, soba 14.

Javni poziv možete preuzeti ovdje


JAVNI POZIV

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, pretežito poljoprivredne djelatnosti- poljoprivredna zgrada, 4. skupine, na k.č.br. 587/5, 587/14 i 591/4 k.o. Škarićevo (Škarićevo).

Javni poziv možete preuzeti ovdje


JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA NA PODRUČJU POLJOPRIVREDE I LOVSTVA GRADA KRAPINE ZA 2017. GODINU

Na temelju čl. 32. Zakona o udrugama (NN 74/14), čl. 6. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (NN 26/15) te Zaključka Gradonačelnika Grada Krapine o raspisivanju Godišnjeg plana raspisivanja javnog natječaja za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Krapini za 2017. godinu (Klasa 400-01/16-01/0012 , Urbroj:2140/01-05-0502-17-1 od 23.01.2017. godine), Grad Krapina raspisuje Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području poljoprivrede i lovstva Grada Krapine za 2017. godinu.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području poljoprivrede i lovstva na području Grada Krapine za 2017. godinu

Upute za prijavitelje

Obrazac izjave o nekažnjavanju

Obrazac izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja

Obrazac Izjave o partnerstvu

Obrazac opisa programa ili projekata

Obrazac proračuna

Obrazac životopisa

Odluka o dodjeli novčanih sredstava za financiranje programa i projekata udruga na području poljoprivrede i lovstva na području Grada Krapine za 2017. godinu


JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA NA PODRUČJU GRADA KRAPINE ZA 2017. GODINU

Na temelju čl. 32. Zakona o udrugama (NN 74/14), čl. 10. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (NN 26/15) te Zaključka Gradonačelnika Grada Krapine o raspisivanju Godišnjeg plana raspisivanja javnog natječaja za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Krapini za 2017. godinu (Klasa 400-01/16-01/0012, Urbroj: 2140/01-05-0502-17-1 od 23.1.2017. godine) Grad Krapina raspisuje Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području Grada Krapine za 2017. godinu.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području Grada Krapine za 2017. godinu
Upute za prijavitelje
Obrazac opisa programa ili projekta
Obrazac izjave o partnerstvu
Obrazac izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja
Obrazac izjave o nekažnjavanju
Obrazac životopisa
Obrazac proračuna

Odluka o dodjeli novčanih sredstava za financiranje programa i projekata udruga u kulturi na području Grada Krapine za 2017. godinu

Odluka o dodjeli novčanih sredstava za financiranje programa i projekata udruga u zdravtsvu i socijali na području Grada Krapine za 2017. godinu


JAVNI NATJEČAJ - UDRUGE U SPORTU U 2017. GODINI

Sve informacije o javnom natječaju za financiranje udruga u sportu u 2017. godini objavljene su na službenim web stranicama Krapinskog sportskog saveza (http://krapinski-sportski-savez.hr/).


DOPUNA JAVNOG NATJEČAJA ZA OBAVLJANJE POSLOVA PREUZIMANJA I PRIJEVOZA POKOJNIKA KOJI SE FINANCIRAJU IZ PRORAČUNA GRADA KRAPINE

Na temelju članka 3. Odluke o određivanju poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Krapine (Službeni glasnik Grada Krapine broj 05/16) i članka 36. Statuta Grada Krapine (Službeni glasnik Grada Krapine broj 4/09 i 3/13)
gradonačelnik Grada Krapine dana 3.1.2017. objavljuje Dopunu Javnog natječaja za obavljanje poslova preuzimanja i prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Krapine.

Dopunu Javnog natječaja možete preuzeti ovdje:

Dopuna Javnog natječaja za obavljanje poslova preuzimanja i prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Krapine


JAVNI NATJEČAJ ZA OBAVLJANJE POSLOVA PREUZIMANJA I PRIJEVOZA POKOJNIKA KOJI SE FINANCIRAJU IZ PRORAČUNA GRADA KRAPINE

Na temelju članka 3. Odluke o određivanju poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Krapine (Službeni glasnik Grada Krapine br. 05/16) gradonačelnik Grada Krapine raspisuje Javni natječaj za obavljanje poslova preuzimanja i prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Krapine.

Javni natječaj možete preuzeti ovdje:

Javni natječaj za obavljanje poslova preuzimanja i prijevoza pokojnika koji se financiraju iz Proračuna Grada Krapine

Prilog br. 1 - Obrazac ponude

Prilog br. 2 - Obrazac izjave - točka 5., podtočka 5. Javnog natječaja

Prilog br. 3 - Obrazac izjave - točka 5., podtočka 9. Javnog natječaja

 Odluka o odabiru


OGLAS ZA PRIJAM U SLUŽBU NA ODREĐENO VRIJEME

Na temelju članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ br. 86/08. i 61/11.), a vezano za članak 29. stavak 3. istog Zakona, Upravni odjel  za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo  Grada Krapine  raspisuje  Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme višeg  stručnog suradnika/suradnice za prostorno uređenje, gradnju i komunalno gospodarstvo  u Upravni odjel  za prostorno uređenje, gradnju,  zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo.

Oglas za prijam u službu možete pogledati ovdje. Upute kandidatima pogledajte ovdje.

Poziv za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Po Oglasu za prijam u službu na određeno vrijeme višeg stručnog suradnika/suradnice za prostprnp uređenje, gradnju i komunalno gospodarstvo primljena je Nikolina Gregurović, VSS, magistra inžinjerka geoinžinjerstva.