Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Srednja škola Krapina bila je domaćin finala Županijskog natjecanja Krapinsko-zagorske županije u konkurenciji djevojaka, u futsalu i košarci. Najbolje i najupornije sportašice za školsku 2015./2016. godinu, bile su učenice Srednje škola Pregrada i Srednje škola Krapina.
Otvaranje natjecanja pripalo je futsalu, koji se već tradicionalno posebno njeguje u Srednjoj školi Krapina i Gradu Krapini.

Već sa prvim sučevim zviždukom za početak utakmice, bila je primjetna velika razlika u kvaliteti, u korist Srednje škole Krapina. Bez većih poteškoća, učenice Srednje škole Krapina pobijedile su Srednju školu Pregrada rezultatom 6:1.
Nakon kraće stanke i ponovnog podgrijavanja dobre atmosfere na tribinama, na scenu su stupile košarkašice. Finale između Srednje škole Krapina i Srednje škole Pregrada. U ovoj utakmici, još je izraženija bila kvaliteta u korist Srednje škole Krapina, te su učenice Srednje škole Krapina pobijedile Srednju školu Pregrada rezultatom 53:5. Posebna slast učenica Srednje škole Krapina je u tome, što je nakon tradicionalno košarkaški orijentiranog Zaboka, prvo mjesto u Krapinsko-zagorskoj županiji pripalo učenicama Srednje škole Krapina.
Osnovna škola Augusta Cesarca iz Krapine, bila je domaćin natjecanja u stolnom tenisu. U vrlo jakoj i izjednačenoj konkurenciji, prvenstveno između Srednje škole Krapina i Gimnazije Antun Gustav Matoš iz Zaboka, mladići iz Srednje škole Krapina drugu godinu zaredom, u vrlo tijesnom meču, savladali su konkurenciju iz Zaboka rezultatom 3:2 i tako se plasirali na poluzavršnicu državnog prvenstva u Bjelovar.
Budući da, do sada još nisu kompletirana sva županijska natjecanja u Krapinsko-zagorskoj županiji, Srednja škola Krapina za sada ima tri sigurna putnika na poluzavršnicu državnog prvenstva (futsal - djevojke, košarka - djevojke, stolni tenis - mladići). Poluzavršno natjecanja školskih sportskih društava u konkurenciji djevojaka u futsalu, na rasporedu je 01. travnja 2016. godine u Sisku, u košarci u konkurenciji djevojaka 15. ožujka 2016. godine u Velikoj Gorici, dok je stolni tenis prvi na rasporedu i to već 26. veljače 2016. godine.