Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Dana 04.03.2017 godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Škarićevo je u svojim prostorijama održalo 38. redovno izvještajno izbornu sjednicu Skupštine. Nakon uvodnog dijela i pozdrava prisutnima prezentirani su i jednoglasno prihvaćeni Izvještaj o radu za 2016. godinu, financijski izvještaj za 2016., te izvještaj o mandatnom razdoblju u protekle 4 godine. Iz izvještaja za proteklo mandatno razdoblje treba izdvojiti: kompletno završen vatrogasni dom, nabavljeno navalno vozilo Tam 110, primitak 18 novih članova- većinom mladeži, zamjena vrata i prozora na vatrogasnom spremištu, osposobljavanje članova društva i to 1 član osposobljen za zvanje vatrogasni časnik I. klase , 8 članova za zvanje vatrogasac I. klase te 5 članova za zvanje vatrogasac.
Pošto je ovo bila i izborna Skupština društva, jednoglasno je izabran i novi Upravni odbor društva za sljedeće mandatno razdoblje u trajanju od 4 godine. Za predsjednika Društva ponovo je izabran Josip Golub, za zamjenika predsjednika Ivan Sever, za Zapovjednika Mario Kozina, za zamjenika zapovjednika Danijel Kušer, za tajnika Daniel Vinski, za računopolagatelja Kozina Ivan, za spremištara Damir Jurman, te Željko Golub, Ivan Vinski mlađi, Damir Kozina i Franjo Kozina za članove Upravnog odbora društva. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Miljenko Vinski, a za članove Španiček Mirko i Damir Goričan. Za predstavnika u skupštinu Vatrogasne Zajednice Krapinsko-zagorske Županije izabran je Ivan Kozina. Također na skupštini društva dodjeljena su priznanja i zahvalnice članovima za 30 godina članstva u društvu i to Mikulec Ivanu, Pavlinić Ivanu, Golub Borisu i Vinski Ivanu. Priznanja im je dodijelio gradonačelnik Zoran Gregurović.