Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Udruga “Gradski puhački orkestar i mažoretkinje Krapina” održala je svoju redovnu godišnju Izvještajno – izbornu skupštinu za 2016. godinu. Skupština je održana u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Lepajci u petak, 10. ožujka. Prezentirana su izvješća o radu Udruge za proteklu godinu, koja su jednoglasno usvojena. Na skupštini su donesene i izmjene Statuta, kojim je Udruga promijenila ime u “Gradski puhački orkestar Krapina”. Izabrani novi Upravni i Nadzorni odbor te dužnosnici Udruge.

U novi Upravni odbor izabrani su Antun Presečki, Branko Cvrtila, Dragan Vidović, Ivica Cvrtila, Ivica Sinković, Krešo Lončarek i Ivan Tušek. U novi Nadzorni odbor izabrani su Juraj Lončarek, Josip Matačić i Boris Hršak. Za predsjednika Udruge izabran je Antun Presečki, za dopredsjednika Branko Cvrtila, a za tajnika i blagajnika Dragan Vidović. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Juraj Lončarek. Prezentirani su Program rada i Financijski plan za ovu godinu, koji su također jednoglasno usvojeni. Na skupštini je svečano potpisan ugovor između grada Krapine i Udruge, o izradi svečanih odora za “Gradski puhački orkestar Krapina”, koji je u ime grada potpisao krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović, a u ime Udruge predsjednik Antun Presečki, a temeljem odluke Gradskog vijeća grada o proglašenju Gradskog puhačkog orkestra Krapina i Krapinskih mažoretkinja Protokolarno – ceremonijalnim postrojbama grada Krapine. Naposljetku je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović voditelju i dirigentu orkestra Branku Cvrtili uručio priznanje za dugogodišnji doprinos promicanju limene glazbe te obogaćivanje kulturne ponude i promicanje imena grada Krapine.