Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

S obzirom na protekli period smrzavanja tla i izrazito niskih temperatura zraka, Krakom- vodoopskrba i odvodnja d.o.o. Krapina poziva cijenjene potrošaće vode da obrate pažnju na vodomjerna okna, vodomjere i kućne instalacije u negrijanim prostorima, osobito ako ih nisu prethodno zaštitili od smrzavanja. Također se upućuje poziv svim vlasnicima vikend objekata, klijeti te ostalih objekata u kojima se često ne boravi, a priključeni su na vodoopskrbni sustav da provjere sve vodovodne instalacije koje su bile izložene niskim temperaturama.
Ovih dana registrirana je veća dnevna potrošnja vode od uobičajene pa upozoravamo da zbog smrzavanja postoji opasnost od puknuća vodomjera kao i kućnih instalacija što može uzrokovati veće štete na objektima, stvoriti dodatne troškove te znatno povećati potrošnju vode zbog nekontroliranog istjecanja. U slučajevima puknuća na priključnim vodovima ili vodomjeru potrošaći mogu dojaviti dežurnoj službi hitnih intervencija na broj telefona 091 371 1719.