Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Nakon završenih radova izgradnje komunalne infrastrukture te uređenja gradske jezgre grada Krapine, od 01. LISTOPADA 2016. godine ponovno se uvodi naplata parkiranja na javnim parkiralištima 1. zone (Ul. dr. Ljudevita Gaja, Trg dr. Ljudevita Gaja i Magistratska ulica) u skladu s Odlukom o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Grada Krapine ( Sl. glasnik Grada Krapine broj 2/16 od 15.06.2016. godine).
Pozivaju se korisnici javnih parkirališta s naplatom u 1. zoni da se pridržavaju uvjeta Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja te da reguliraju korištenje javnog parkirališta u skladu s propisanim načinom korištenja.
Od 01.10.2016. godine ovlaštene osobe Krakom-a provodit će kontrolu naplate korištenja javnih parkirališta 1. zone te se unaprijed zahvaljujemo svim korisnicima javnih parkirališta na poštivanju odredaba citirane Odluke, postavljene prometne signalizacije kao i istaknutih oznaka o naplati parkiranja.

 

Odluku možete vidjeti ovdje.

Zatvoreni natječaji i javni pozivi

  • 1