Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

RESTORAN "VUGLEC BREG"

Ugodan ambijent restorana pravo je mjesto za vrhunski gastronomski doživljaj. Originalno uređenje u zagorskom stilu, otvoreni kamin i terasa sa slamnatim krovom daju osjećaj topline i poseban domaći ugođaj. Zaboravljeni, stari recepti „bakinih jela" ponovo su zaživjeli u kuhinji i na stolovima restorana.

U baru „Pelnica" može se pronaći dobar izbor pića. Nude se pjenušci, veliki izbor vina iz vinskog podruma, rakije; šljivovica, travarica, lozovača, orahovac, medica, borovnica, koje također sami proizvode. Bar „Pelnica" u sklopu prostora restorana simpatični je kutak za prijateljsko ćaskanje ili poneku „putnu" rundu.

U zatvorenom prostoru restorana moguće je ugostiti 80-ak osoba u dvije sale, te 40-ak osoba na terasi. Manja sala restorana je za intimnija i privatna druženja, dok je veća pogodnija za proslave, domjenke i razne evente. Uz restoran nalazi se i sjenica sa ljetnom terasom "Pri baki Rozi" koja prima 40-ak osoba, a idealna je za grupna druženja od proljeća do jeseni.

Adresa: Škarićevo 151, 49224 Lepajci
Telefon: 049/ 345 015

 

 

RESTORAN "PREŠA" 

Nalazi se na Tkalcima iznad Krapine odakle se pruža prekrasan pogled na grad s jedne strane te izvorni zagorski ambijent brežuljaka, šuma i vinograda s druge strane. U ponudi su birana domaća jela i pića te svi ostali specijaliteti po narudžbi. Bogata gastronomska ponuda uključuje širok izbor svih vrsta mesa i mesnih prerađevina vlastite proizvodnje, koji se pripremaju u okvirima nacionalnih kuhinja, od roštilja, peke, ražnja do klasičnih varijanti pečenja sa svim tradicionalnim dodacima pojedinih kuhinja. U restoranu Preša posebno se ponose sa ponudom purana zagorskih brega, pravom zagorskom juhom sa suhim vrganjima te širokim izborom svinjskih i telećih specijaliteta kao i u izboru kruha i štruklov isključivo iz domaće radinosti sa domaćim zagorskim sirom i vrhnjem. Primaju se i organiziraju grupni posjeti, poslovni ručkovi, glazbeno-plesne večeri, svadbe, seminari, konferencije.

Adresa: Tkalci bb, Krapina
Telefon: 049/ 372-664

RESTORAN "KTC KRAPINA"

Caffe bar, tjedna ponuda gotove hrane, svadbene svečanosti i ostale svečanosti, catering.

RESTORAN "KRAPINA NOVA"

Nalazi se u sklopu autobusnog kolodvora „Presečki grupa d.o.o.", nudi bogat izbor hrane, gotovih gableca.

Adresa: Frana Galovića 15
Telefon: 049/328-000

SLASTIČARNA „RELAX"

Osim različitih vrsta kremastih kolača koje ćete naći u svakodnevnoj ponudi, u toplim mjesecima možete se zasladiti i izvrsnim sladoledom koji se radi po vlastitoj recepturi. Mnoge vrste sitnih i dekorativnih kolača koje izrađuju po narudžbi, torte za sve prigode, od vjenčanja, krštenja, pričesti, krizmi, rođendana, koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Adresa: Ante Starčevića 4
Telefon: 049/371-989

 

UGOSTITELJSTVO I SLASTIČARNA „YETI"

Nalazi se pokraj željezničkog kolodvora. Fast –food prehrana, kolači i sladoled samo su dio ponude slastičarne Yeti.

Adresa: Ivana Rendića bb
Telefon: 049 371 414

PIZZERIA "MAMMA MIA"

Pizzeria Mamma Mia nalazi se u samom centru Krapine u exkluzivnom prostoru. Veliki izbor pizza iz krušne peći. Organizacija raznih svečanosti.

Adresa: Trg Ljudevita Gaja 1

Telefon: 049/373-321

 

PIZZERIA "PICIKATO"

Adresa: Magistratska 2
Telefon : 049 370 795
Nalazi se u samom središtu grada. Nudi veliki izbor pizza iz krušne peći koje se mogu degustirati u mirnoj atmosferi i ugodnom, brižno uređenom ambijentu uz gostoljubivo osoblje. Hladni i topli sendviči, čevapi, kotleti ražnjići, pljeskavice, razne vrste salata, tjestenina, zagorski štrukli.

UGOSTITELJSTVO, TRGOVINA I USLUGE - BISTRO „TRICA"

Adresa: Ksavera Đalskog 3
Telefon: 049/371-824