Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Kam da se pojde?

Muzej  Ljudevita Gaja
Gajeva 14
Stalni postav
Grupni posjeti uz prethodnu najavu na tel. 049 / 370 810, 049 / 370 561 
ponedjeljak  zatvoreno
www.krapina.net

 
Muzej krapinskih neandertalaca

Šetalište Vilibalda Sluge bb
Zimsko radno vrijeme: 9 – 17 sati (zadnji ulaz u 16 sati)
http://www.mkn.mhz.hr/

 

Muzej Oldtimera Presečki
Frana Galovića 15 A
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak - 10:00 do 16:00 sati
Subota - 9:00 do 14:00 sati
Nedjelja i blagdani - zatvoreno

https://muzej-oldtimera-presecki.hr 

 

Krapina - grad povijesti i kulture

Krapina - the town of history and culture
Krapina - die Stadt der Kultur und Geschichte

 

Sport u Krapini

    
 
Od sportskih disciplina vrlo rano u Krapini nailazimo na BICIKLIZAM, o čemu govori plakat Hrvatskog kluba biciklista „Sokol“ koji svoje članstvo poziva na izlet u Krapinu, a na poziv slav. „narodne čitaonice“ u Krapini na dan Male gospe 8. rujna 1895. godine.
 

Ovaj zdravi sport i dalje živi u Krapini zahvaljujući biciklističkim entuzijastima iz poglavarstva Grada Krapine. Od 1993. godine ulicama Krapine, na Praznik rada, vozi se tradicionalna biciklistička utrka „Nagrada grada Krapine“, prvenstveno Krapinsko-zagorske županije za osnovne škole, te utrka u kojoj se boduje za Kup Zagrebačkog biciklističkog saveza.

Sportu i tjelesnim aktivnostima punu pozornost pridavale su škole i razni oblici organiziranog sportskog života. Tako je u srpnju 1906. godine u Krapini osnovan „HRVATSKI SOKOL“ čiji su osnivači bili dr. Mirko Crkvenac, dr. Vladko Maček, Dragutin Blesk i drugi. Rad društva zamire 1914. godine, uslijed prvog svjetskog rata, da bi se 1919. godine ponovo reaktiviralo pod istim imenom. No, 1923. godine razdvaja se u „Hrvatski sokol“ i „Jugoslavenski sokol“, s tim da u Krapini postoji „Hrvatski sokol“ da bi se, zbog političkih pritisaka i obvezatnog ujedinjenja sokola u „jugoslavenski“, ugasio i prestao s radom 1935. godine. Nakon drugog svjetskog rata obnavlja se rad društva 1952. godine, ali se nakon nekoliko održanih javnih priredbi postupno ugasio.

Godina 1908. je u sportskom životu Krapine vrlo značajna jer je osnovan prvi sportski klub „DANICA“, koji postupno izrasta u najpoznatije krapinsko sportsko društvo „ZAGOREC“ čija je perjanica Nogometni klub „Zagorec“. U okviru društva postojale su i druge sekcije kao što su: muška i ženska odbojka, stolni tenis, plivačka, šahovska, skijaška i kuglačka sekcija. U svojim počecima klub nije bio registriran te je odigravao samo prijateljske utakmice na području Hrvatskog zagorja, Varaždina, Podravine i Međimurja. Klub je tako djelovao do 1932. godine kada osvaja naslov prvaka Hrvatskog zagorja te je dobro poznat u prostorima sjeverozapadne Hrvatske. Godine 1942. zbog rata prestaje djelovati da bi se aktivirao, na poticaj mladeži, 1947. godine uključivanjem u natjecanje na području Varaždinskog podsaveza. Te godine uz organizacijska pitanja prilazi se uređenju igrališta na sajmištu i okupljanju igrača.

    

U nogometnoj momčadi „Zagorca“ 1949. godine igrali su: Đuka Lovrenčić, Milan Pokupec, Božo Staroverški, Antun Kiseljak, Jaroslav Tureček, Edo Hajneman, Ferdo Bočkaj, Mirko Strelec, Vinko Valjda, Mirko Rožić, Drago Šimunić, Franjo Krsnik, Zvonko Horvat, Oto Družinec, Stjepan Krsnik, Vinko Jurak i Franjo Cerovečki. Godine 1950. detaljnije se uređuje igralište na sajmištu s jednim ugostiteljskim objektom i jednostaznom kuglanom i od te godine nogometni klub, uz padove i uspone, bilježi ipak odlične rezultate. Univerzijada u Zagrebu 1987. godine omogućava izgradnju SRC „Podgora“ u čijem se sklopu nalazi glavno nogometno igralište, atletska staza te pomoćno igralište. Uz glavno igralište nalaze se tribine s 1360 sjedećih mjesta te zgrada sa četiri svlačionice, ugostiteljskim objektom, sanitarnim čvorom te četverostaznom automatskom kuglanom. Između glavnog i pomoćnog igrališta nalaze se teniski tereni s rasvjetom. Od 1997. godine SRC „Podgora“ nalazi se u zakupu, na 25 godina, od strane nogometnog kluba „Zagorec“. Za to vrijeme „Zagorec“ obećava realizaciju cjelovitog programa razvoja Sportsko-rekreacijskog centra i revitalizaciju športskog života Krapine. To, između ostalog, znači očuvanje postojećeg objekta od propadanja, dogradnju postojećih svlačionica te gradnju fitnes-kluba i solarija, izgradnju bazena, teniskih terena, zapadne tribine i ceste od Wochlova mosta do KTI-a, kao i oživljavanje rukometa, kuglanja i ostalih sportova. Nogometni klub „Zagorec“, koji se u sezoni 1996./97. natjecao u Prvoj B ligi zbog reorganizacije sustava natjecanja, natjecao u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi – središte da bi nakon male krize Zagorec završio u IV. HNL središte skupina A s tendecijom, nova Uprava od siječnja 2008. godine, poboljšanja uvjeta i rada te povratak seniora u viši rang natjecanja. Omladinska škola Zagorca poznata je po svojoj kvaliteti te se tako od sezone 2008. / 2009. pioniri Zagorca trenera Ivice Stipića i Željka Tihave natječu u I. HNL Zagrebačkog nogometnog saveza te se natječu s Dinamaom, Zagrebom, Croatia Sesvetom itd. Na terenima Nogometnog kluba „Zagorec“, od starog sajmišta do nove Podgore, igrale su mnoge poznate momčadi iz Hrvatske i inozemstva, kao što su: „Victorija“, „Konkordija“, HAŠK, „Hajduk“, „Dinamo“, „Vojvodina“, reprezentacije Urugvaja, Češke, Slovačke, Slovenije i dr.

Iako začetke kuglanja pronalazimo početkom 20. stoljeća u okviru ugostiteljskih objekta, 1953. je godina organiziranog kuglanja u Krapini. Te godine osnovan je KUGLAŠKI KLUB „ZAGOREC“, kada je uz nogometno igralište na sajmištu izrađena jednostazna kuglana. Klub tada ima 42 registrirana igrača i odmah se uključuje u natjecanja na nivou Hrvatskog zagorja. Uz službeno natjecanja klub je dosta nastupao u prijateljskim ogledima stalno povećavajući broj članova. No, zbog izgradnje autobusnog kolodvora 1971. godine i rušenja jednostazne kuglane klub prestaje s radom da bi se opet reaktivirao 1981. godine i, nažalost, prestao s radom, unatoč četverostaznoj kuglani u Podgori 1992. godine.

U Krapini je 50-ih godina 20. stoljeća osnovan ŠAHOVSKI KLUB „DIT KRAPINA“ koji je u razdoblju od 1970. do 1981. godine, predvođen sestrama Radmilom i Mirjanom Petek, postigao najznačajnije rezultate. Ne brigom odgovornih ljudi 1981. godine klub se ugasio, no skupina šahovskih zaljubljenika pokrenula je inicijativu i u veljači 1996. godine obnovila rad Šahovskog kluba „Krapina“ čiji je osnovni program poticanje i promicanje šahovske aktivnosti, organiziranje natjecanja i turnira, simultanki te turnira za kategorizaciju i stjecanje prava upisa na hrvatsku „rejting-listu“. Između ostalih, članovi kluba su Mirjana Petek-Medić, najbolja šahistkinja Hrvatske i Miljenko Medić., FIDE majstor i doprvak svijeta za invalide.

Tradicija teniskog sporta u gradu datira iz ranih 40-ih godina ovog stoljeća. Postoje fotografski zapisi o igranju tenisa u razdoblju od 1930. do 1941. godine kada se tenisko igralište nalazilo uz „Gajev sokolski dom“ i na gimnazijskom dvorištu. Aktivni članovi teniskog društva godine 1934. bili su: Ljudevit Šojat, poreski činovnik, mr. Đuka Ibrišimović, farmaceut, Slavka Hirš, mr. Viktor Tomičić, farmaceut, Fančika Šuflaj-Loborec, Ruža Florijan, Štefek Mikulec, Nada Široki, Barbara Županec, Riko Pažur i drugi. Ipak, organizirano igranje tenisa započinje relativno kasno, u ožujku 1992. godine kada je osnovan TENISKI KLUB „ZAGOREC“. Iako klub radi u teškim uvjetima jer postoje samo dva vanjska terena, a o dvoranskom u ovom trenutku, bar u klubu, ne razmišljaju, postižu vrlo dobre rezultate. Klub se bavi organiziranjem zimskih turnira u Rogaškoj Slatini, a u ljetnoj sezoni organizira niz turnira u Krapini i sudjeluje na raznim natjecanjima diljem županije. Svakako najbrojniji i najpopularniji je, već tradicionalan, turnir u okviru Tjedna kajkavske kulture.

Godine 1973. grupa zaljubljenika okupljenih oko Borisa Vodolšaka osnovala je malonogometnu ekipu pod nazivom „Tinčeki“ – niti ne sanjajući da će ljubav prema malom nogometu ispisati tako veliku i uspjesima bogatu povijest. „Tinčeki“ su nastupili na 10 turnira i osvojili isto toliko pehara, a svoj debi novo ime MALONOGOMETNI KLUB „YETI“ ekipa uzima na turniru u Jazvinama 15. rujna 1974.godine. Bili su to počeci blistavih igara i pobjeda, a već godinu dana nakon osnutka „Yeti“ nastupa na 11 turnira uzastopno i osvaja prva mjesta. Bila je to sjajna generacija igrača koja je udarila pečat malom nogometu u Krapini, a činili su je: Vlado Kunštek, Zdravko Kovačec I., Milan Vojnović, Ivan Šemnički, Stjepan Ranogajec, Martin Jurinjak, Boris Vodolšak, Sanjin Pielić, Ivica Stipić, Mladen Herak, Mirko Kovačec, Milan Borovečki, Zdravko Kovačec II. i Ivica Belošević. Prevelik je broj nagrada koje su primili igrači prve generacije Yetija, no spomenimo prva mjesta na turnirima u Rogaškoj Slatini, Rakovcu, Ljetnoj ligi ¨80., itd. No, kako vrijeme čini svoje, tako je u MNK „YETI“ 1984. godine došlo do smjene generacije, ali je na sceni opet jaka ekipa koju čine: Darko Košutić, Zdravko Zorko, Željko Kranjčević, Zdravko Hrvoj, Ivo Dolenc, Ivica Mužar, Dragutin Kiseljak, Berislav Obadić, Ivica Petanjek, Ranko Marjanović, Nenad Potočki, Željko Rumbak i ini. Godine 1985. na dva vrlo jaka turnira u Svetom Križu Začretju i Oroslavju osvajaju prva mjesta , a uz ekipu „Tiffany“ iz Zagreba te „Desetku“ iz Osijeka predstavljaju Hrvatsku na Yurku gdje su postigli odličan rezultat osvojivši peto mjesto. Veliko priznanje na tom turniru dobio je vratar „ Yetija“ Josip Goričan- Korlja, sadašnji vratar „Uspinjače“ koji je proglašen najboljim malonogometnim vratarom turnira. Svakako da od bezbroj prvih i drugih te trećih nagrada treba istaći treće mjesto 1987. godine na vrlo jakom turniru u Mariboru gdje je nastupilo 146 malonogometnih ekipa. Posljednji turnir „Yeti“ je odigrao 1. rujna 1994. godine na Festivalskom turniru na kojem je nastupilo 13 ekipa,a „Yetiji“ su osvojili ( a što bi drugo), prvo mjesto. Od 1973. do kraja 1996. godine osvojili su blizu 275 pehara, 5 lopti, 15 medalja, 60 diploma, 10 priznanja, 13 maskota, 8 keramičkih vaza i 10 ostalih nagrada. Konačna brojke i velik broj nagrada dovoljno govore o popularnosti i snazi „Yetija“ jer igrači koji su igrali doista su kao snježni čovjek s Himalaja. Na najvišem su vrhu svijeta, najjači i neuhvatljivi za sve.

Najtrofejniji klub Krapine ulazi u red najmlađih. U rujnu1990. godine Ivan Genart i Karolina Cesarec osnivaju Budokaj- klub Krapina, danas KLUB BORILAČKIH ŠPORTOVA KRAPINA, koji je od 1995. godine član Hrvatskog kick boxing saveza. Danas broji tridesetak članova, a perjanica kluba su Silvija Hršak, 1995. i 1996. sportašica županije i prvakinja Europe full contactu te doprvakinja Europa u low kicku za 1996. godinu, i Ivica Požgaj, sportaš Krapine za 1996. godinu. Članovi kluba natječu se u 4 discipline po težinskim kategorijama, i to u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj. Voditelj kluba od njegova osnutka je entuzijasta ovog sporta Ivan Cesarec.

   

Naše škole oduvijek su bile rasadnik dobrih sportaša i klubova. Tako se u krapinskoj gimnaziji kasnih 50- ih godina počeo igrati rukomet da bi do osnivanja ženskog RUKOMETNOG KLUBA „ZAGOREC“ došlo 1969. godine. Klub se odmah uključio u natjecanje Zagrebačke zone gdje osvaja, pod vodstvom trenera Branka Kasapića, prvo mjesto. Nakon reorganizacije sustava natjecanja ulazi u ligu vanjskih zajednica općina gdje, opet, osvaja prvo mjesto. Zbog nedostatka sportske dvorane klub nije mogao ući u viši rang natjecanja nakon desetak godina uspješnog djelovanja gasi se. Velika zasluga za razvoj rukometa u gradu imaju Boris Đurić i Žarko Žigman. Muška momčad „Zagorca“ igrala je vrlo kratko u ligi vanjskih zajednica općina, ali se i ona ugasila.


Od 1950. do 1957. godine u Krapini je djelovao ODBOJKAŠKI KLUB kao sekcija Sportskog društva „Zagorec“. Odbojka se igrala u ženskoj i muškoj konkurenciji. Pretežito su igrale učenice gimnazije, klub se natjecao u Hrvatskoj ligi s klubovima iz Zagreba, Bjelovara, Karlovca, Borova, Čakovca i Varaždina.

Od sportova koji se egzistirali i koji će, možda, opet jednog dana živjeti u Krapini, treba spomenuti košarku, skijanje i atletiku. Vrlo atraktivna sportska igra, KOŠARKA, javlja se u Krapini 1959. godine kada Dragutin Grđan, učitelj tjelesnog odgoja, u Krapini pokreće akciju za izgradnju rukometnog i košarkaškog igrališta kraj Osnovne škole „Ljudevit Gaj“. Nakon što su učenici Škole učenika u privredi Krapina izradili golove za rukomet i nosače za koševe, koje je skicirao i izradio nacrte Dragutin Grđan, možemo govoriti o počecima košarke u Krapini koja, nažalost, brzo zamire. No, listopada 1995. u sklopu školskog sportskog kluba OŠ „Ljudevit Gaj“ javlja se i košarkaška sekcija pod voditeljstvom košarkaškog entuzijaste Josipa Leljaka, učitelja tjelesne i zdravstvene kulture. Dodamo li tome i košarkašku sekciju Srednje škole Krapina, možemo govoriti o buđenju košarke u Krapini što se i dogodilo u ožujku 2007. godine kada je novi upravni odbor je na svojim prvim sjednicama donio nekoliko važnih odluka kojima je odlučeno da se za narednu sezonu ostvare uvjeti za početak treniranja i da se okupe u ekipe u kategorijama kadeta, juniora i seniora koji će se natjecati u ligama HKS-a i istovremeno pokrenuti školu košarke za najmlađe uzraste.
Zahvaljujući donatorima i sponzorima nabavljena je oprema, dresovi, lopte i ostali rekviziti za početak treniranja, a pokrenuta je i web stranica www.kk-krapina.hr na kojoj je već ima podosta materijala a i svakodnevno se osvježava novim vijestima.
Uz treniranje u školskoj dvorani Osnovne škole Augusta Cesarca klub je počeo trenirati i igrati svoje utakmice u novoj srednjoškolskoj dvorani Krapine te su rezultati sami po sebi zahvaljujući entuzijazmu čelništva kluba i igrača i to vrlo uspješni.
Tako su kadeti kluba u prvoj sezoni svog natjecanja, Zagrebački košarkaški savez, osvojili naslov viceprvaka dok su juniori osvojili treće mjesto. Seniorska ekipa završila je natjecanje u C -1 košarkaškoj ligi u kojoj sudjeluje 10 klubova na osmom mjestu.
Ukupan broj stalnih igrača u svim kategorijama koji treniraju u klubu je 85 do 90 mladića.
Ovako odlične rezultate kluba prepoznali su i Gradu dodijelivši košarkaškom klub Krapina nagradu za najbolju ekipu do 18 godina u 2007. godini.

Uz košarku i stolni tenis učitelj Grđan počeo je razvijati i ATLETIKU. U početku su organizirana međurazredna natjecanja u školi da bi razvojem i zanimanjem za atletiku natjecanje preraslo školske okvire te se učenici OŠ „Ljudevit Gaj“ nastupili na otvorenom prvenstvu osnovnih škola u Zagrebu. Svakako treba istaknuti nastup na poznatom proljetnom krosu u zagrebačkom Maksimiru na prvenstvu Hrvatske gdje ekipa OŠ „Ljudevit Gaj“ 1966. godine osvaja odlično peto mjesto. Te iste godine učenik Mirko Hršak- Kokot osvaja treće mjesto u Hrvatskoj za uzrast sedmog i osmog razreda.

Iako Krapina nije skijaški centar, uostalom niti joj klimatske prilike to ne dozvoljavaju, tragove skijaških druženja nalazimo početkom 30- ih godina 20. stoljeća kada čak postoji i SKIJAŠKO DRUŠTVO. Tadašnji članovi skijaškog društva ing. Gajo Milić, kotarski šumar, Slavko Loborec,zubar, Vlado Kamenić, poreski činovnik, Olga Meliš, učiteljica, Ivo Šojat, trgovac, Josip Vrećko, trgovac, Hubert Čepin, poštanski činovnik, Franjo Benc, pekar, Mirko Bajcer, učenik, Josip Kompare, trgovac, Ruža Florijan, poštanska činovnica, dr. Edo Krušlin, liječnik, dr. Branko Božić, liječnik i drugi. Skijaški tereni nalazili su se u samoj Krapini. Najomiljenija skijališta bila su na područjima Šabac i Paradižum.

U Krapini egzistira i STOLNOTENISKI KLUB „ZAGOREC“ koji se uz bezbroj teškoća koje prate dvoranski sport ipak vrlo uspješno natječe u stolnoteniskoj ligi naše županije, koja je poprimila i karakter međunarodne lige je se u noj natječe i stolnoteniski klub iz Rogaške Slatine iz Republike Slovenije.

Zabava

ILIR BAR

Trg Ljudevita Gaja 3, 49000 Krapina
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 049/ 371- 444

Prostor u samome središtu Krapine, lokal koji s vama diše tijekom cijelog dana, od jutarnjeg rituala ispijanja kave, do ponoćnog koktela, s posebnom pažnjom se obraća svakom svojem gostu. Iznimna ponuda bezalkoholnih i alkoholnih pića, pomno odabrana glazba i educirano osoblje mali su dio priče o Ilir baru.

__________________________________________________________________________________________

 CAFFE BAR MALA RAMONA

Trg Ljudevita Gaja 1
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 049/373 – 321

Cafe bar Mala Ramona nalazi se na samom Trgu Ljudevita Gaja, u centru Krapine.
Provedite svoje vrijeme uz finu kavu na špici, odlično zagorsko vino, 20 – tak vrsta piva te veliki izbor ostalih pića.

__________________________________________________________________________________________

HOSTEL BARROCK

Magistratska 36
Tel: 098/182 3863

Barrock se nalazi na 200 m od glavnog gradskog trga. U sklopu objekta gostima je na raspolaganju bar, terasa i besplatni bežićni pristup internetu. Iz hostela se pruža pogled na povijesnu jezgru Krapine. 

__________________________________________________________________________________________

CAFE BAR LUNA

Ljudevita Gaja 13
E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 049/371 – 760

Caffe bar Luna je lokal s tradicijom koji svoju priču gradi još od 1986.
Subotom je zagarantirana vrhunska zabava sa odličnom glazbom te širokim spektrom alkoholnih i bezalkoholnih pića od kojih možemo izdvojiti bambus od Ždrepčeve krvi te vrhunsko vino Vinarije Petrovečki. 

 

___________________________________________________________________________________________

BISTRO JET SET

Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 16
Tel: 049/ 370 – 288

Lokal Jet Set je odličan izbor za popiti svakodnevnu kavu u proljetne i ljetne dane jer ima veliku terasu okupanu suncem koja se vikendom pretvara u mjesto za odličan provod. Lokal nudi velik izbor koktela te alkoholnih i bezalkoholnih pića. Svaki vikend možete očekivati neki akcijski party. 

 

_________________________________________________________________________________________

CAFFE BAR CLASSIC

Trg Stjepana Radića 3
Tel:049/ 373 – 184

Mala oaza idealna za jutarnju kavu uz novine, poslovni sastanak ili kratku kavu nakon posla. Navečer se  možete opustiti uz piće i partiju biljara. Ljubazno i kvalitetno osoblje širi pozitivnu atmosferu.

 • Svjetski dan zdravlja

  Svjetski dan zdravlja Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja i svake godine posvećen je određenoj zdravstvenoj temi, a usredotočen je na podizanje razine svijesti građana o tome što svaki pojedinac i društvo mogu učiniti za svoje zdravlje tijekom cijele godine. Ove godine, tema je rad medicinskih sestara i primalja s ciljem povećanja više...
 • RADNO VRIJEME RECIKLAŽNOG DVORIŠTA U KRAPINI

  RADNO VRIJEME RECIKLAŽNOG DVORIŠTA U KRAPINI Obavještavaju se građani da će Reciklažno dvorište u naselju Bobovje, na adresi Bobovje 52F s danom 08.04.2020. godine, nastaviti s radom radnim danima po slijedećem radnom vremenu:ponedjeljkom od 10:00 do 17:00 sati utorak, srijedu, četvrtak i petak od 09:00 do 16:00 satisubotom od 8:00 do 13:00 sati.Otpad se neće zaprimati više...
 • OBAVIJEST VLASNICIMA OBITELJSKIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA

  OBAVIJEST VLASNICIMA OBITELJSKIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA S obzirom da od stupanja na snagu Odluke o obustavi rada tržnica ne radi tržni sajam na području grada Krapine, Krakom d.o.o. Krapina na svojoj internetskoj stranici pokreće inicijativu za besplatnu promociju svih OPG-ova s područja bivše Općine Krapina kao i OPG-ova koji i inače vrše prodaju na tržnom sajmu više...
 • OBAVIJEST O IZMJENI RADNOG VREMENA BLAGAJNE KRAKOM-a

  OBAVIJEST O IZMJENI RADNOG VREMENA BLAGAJNE KRAKOM-a Krakom d.o.o. Krapina od danas, 6. travnja 2020. godine, mijenja radno vrijeme blagajne za rad sa strankama u skladu sa smjernicama za smanjenje rizika od prijenosa bolesti COVID 19.Novo radno vrijeme je od 8 do 14 sati radnim danima od ponedjeljka do petka. Na Veliki petak stranke će se primati više...
 • Program u Velikom tjednu

  Program u Velikom tjednu Župni listić od 5.4.2020. možete vidjeti ovdje. više...
 • CVJETNICA - PRIJENOS SV. MISE

  Vjernici krapinske župe mogu od 10 sati pratiti Sv. Misu iz Crkve sv. Nikole biskupa ovdje. Poveznica na youtube kanal može se naći i na stranici župe Krapina ovdje. više...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34

Tjedan kajkavske kulture i Festival kajkavskih popevki Krapina 2019. podržali su:

KrapinaTKK