Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Konstituiran III. saziv Savjeta mladih Grada Krapine

U Gradskoj vijećnici Grada Krapine dana 23.8.2018. godine održana je konstituirajuća sjednica III. saziva Savjeta mladih grada Krapine.
Konstituirajuću sjednicu Savjeta mladih sazvao je i do izbora predsjednika Savjeta vodio predsjednik Gradskog vijeća Grada Krapine Ivica Hršak, koji je članice i članove Savjeta upoznao s ciljem osnivanja Savjeta, a to je aktivno uključivanje mladih u javni život Grada te sudjelovanje mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade.
Članice i članovi Savjeta među sobom su za predsjednicu izabrali Hušnjak Barbaru, dok je za zamjenicu predsjednice izabrana Karabin Magdalena. Predsjednik Gradskog vijeća Ivica Hršak čestitao je novoj predsjednici i njezinoj zamjenici na izboru, a članovima i članicama Savjeta poželio uspjeh u radu te još jednom napomenuo važnost djelovanja Savjeta mladih, kao savjetodavnog tijela Gradskog vijeća.
Podsjetimo, Gradsko vijeće je na svojoj 8. sjednici održanoj u srpnju 2018. godine, izabralo sedam članova/ica Savjeta mladih i njihove zamjenike/ce. U savjet mladih Grada Krapine izabrani su: Poslončec Alen i zamjenik Dunaj Andrija, Vidović Petra i zamjenik Borlinić Ivan, Kranjčec Laura i zamjenik Pernjek Žarko, Hršak Katarina i zamjenica Staroverški Petra, Hušnjak Barbara i zamjenik Duš Dominik, Puljek Lucija i zamjenik Šimunić Josip te Karabin Magdalena i zamjenica Potočki Tamara.