Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Konstituiran IV. saziv Savjeta mladih Grada Krapine

 U Gradskoj vijećnici Grada Krapine dana 18.3.2022. godine održana je konstituirajuća sjednica IV. saziva Savjeta mladih grada Krapine.

Konstituirajuću sjednicu Savjeta mladih sazvao je i do izbora predsjednika Savjeta vodio predsjednik Gradskog vijeća Grada Krapine Mladen Gregurović koji je članice i članove Savjeta upoznao s ciljem osnivanja Savjeta, a to je aktivno uključivanje mladih u javni život Grada te sudjelovanje mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade. Članovima i članicama Savjeta poželio je uspjeh u radu te još jednom napomenuo važnost djelovanja Savjeta mladih, kao savjetodavnog tijela Gradskog vijeća.


Članice i članovi Savjeta među sobom su za predsjednicu izabrali Dinu Šimunić dok je za zamjenika predsjednice izabran Borna Cesarec.


Evo svih članica i članova Savjeta mladih Grada Krapine, IV. saziva: Dina Šimunić, Borna Cesarec, Hrvoje Fabijančić, Antonio Gradečak, Josip Nežmahen, Lucija Pavlović i Noa Varjačić.