U subotu, 14.03.2015, u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, rukometašice Zagorca odigrale su 12. kolo Međužupanijske lige i očekivano upisale novu pobjedu, treću u nizu, ovaj puta protiv ekipe RK Rekreativac iz Zagreba.

Kao i u prethodnim utakmicama, već od samog su početka naše rukometašice u igru ušle dosta ozbiljno, te su nakon petnaestak minuta imale prednost od 4 gola (8 – 4). Na poluvrijeme se odlazi s šest golova prednosti i rezultatom 16 – 10.

Drugo poluvrijeme trenerica započinje sa malo izmjenjenom ekipom, jer u igru ulaze djevojke koje imaju malo manje prilike za igru. Ohrabrene igrom starijih suigračica i one nastavljaju s dobrom igrom, te povećavaju prednost na 7 pogodaka prednosti. Posljednjih desetak minuta u igru ulaze sve igračice sa klupe i tada dolazi do manjeg pada u igri rukometašica Zagorca, te se gošće približavaju na samo 3 gola prednosti (20 – 17).

Ponovo u ekipu ulaze iskusnije igračice koje u samo nekoliko minuta ponovo povećavaju prednost, te utakmicu privode kraju. Nakon isteka 60 minuta rezultat na semaforu je 27 – 20. Za Zagorec su zaigrale i golove postigle; Petra Glavač (9), Mateja Franjčec (7), Martina Novački (3), Ivana Leljak (2), Valentina Haldek (2), Vlatka Haldek (1), Silvija Herak (1), Lana Horvat (1), Jelena Fruk(1), Marija Marijanović, Rija Križanić i na vratima Martina Ranogajec. Ovom pobjedom su rukometašice Zagorca učvrstile 3. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

 

Tekst i slika preuzeti sa http://krapinski-sportski-savez.hr/nova-pobjeda-rukometasica-zagorca-zrk-zagorec-rk-rekreativac-27-20/

(M.M.)