Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U četvrtak, 19. ožujka 2015. godine održana je svečana proslava obilježavanja 25 godina postojanja tvrtke Presečki Grupa d.o.o.

Prigodno druženje proteklo je uz brojne uzvanike. 25. obljetnici nazočio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar sa zamjenikom za gospodarstvo Anđelkom Ferek-Jambrekom, potom gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović sa zamjenicima Brankom Varjačićem i Dragom Kozinom, uvaženi gosti i poslovni partneri iz Turske, Mađarske, Slovenije i drugih zemalja, brojni načelnici okolnih općina, te poslovni partneri i prijatelji obitelji Presečki.

Direktor Presečki Grupe d.o.o., Antun Presečki istaknuo je da je put do ovako velike i uspješne tvrtke bio dug i težak, no upornost, volja za radom, te velika podrška obitelji i vjera u Boga, bili su ključni u ostvarenju onoga što sada posjeduje.

Putnički promet je najveća organizacijska jedinica tvrtke Presečki grupa d.o.o. čija se osnovna djelatnost prijevoz putnika obavlja u lokalnom, županijskom, međužupanijskom i međunarodnom prijevozu. Osim osnovne djelatnosti svog poslovanja - prijevoza putnika i turističkih programa, razvijen je čitav niz stalnih pratećih djelatnosti među kojima je najvažnija djelatnost pružanja kolodvorskih usluga na AK Krapina Nova, AK Zabok i AK Zlatar te usluge prometnih ureda u Zagrebu, Pregradi i Stubičkim Toplicama. Tvrtka u vlastitom voznom parku posjeduje 137 voznih jedinica različitih kapaciteta u rasponu od 8 do 78 sjedala, te ukupno broji oko 220 zaposlenih djelatnika. Tvrtka obavlja i poslove putem putničke agencije, prodaja autobusa, stanice za tehnički pregled, te restoran i pekare. Tvrtka ima velike planove za daljnja ulaganja, pa među ostalim planira uz kolodvore u Stubičkim i Krapinskim Toplicama graditi i hotel s pet zvjezdica i brojnim sadržajima.

Dani otvorenih vrata tvrtke Presečki grupa d.o.o. održati će se od 19. do 21. ožujka 2015. godine u vremenu od 9 do 16 sati, u sjedištu tvrtke u Krapini, Frana Galovića 15.

(J.M.)