Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Dolaskom lijepog vremena i Klub Alternativnih Sportova Krapina /KASK/ počeo je sa svojim letačkim aktivnostima. Tako su 29.03.2015. godine, članovi Kluba Alternativnih Sportova Krapina organizirali posjet prvom "Paratestivalu" u Sloveniji na Lijaku kraj Nove Gorice.

Naime radi se o letačko izložbenom skupu paraglidera nazvanom "Paratestival" gdje proizvođači paragliding oprema prezentiraju svoje proizvode (krila ,sjedalice ,rezervne padobrane , instrumente za letenje itd. ) koji se mogu i isprobati na licu mjesta , upoznaju pilote sa novitetima i eventualno dogovaraju prodaju istih .Na tom velikom paragliding happeningu učestvovalo je po procjeni organizatora oko 800 pilota iz šire regije pa tako i članovi KASK-a. .Isprobali su poneko novo krilo , uživali u pogledu iz ptičje perspektive nad Vipavskom dolinom , podružili se sa kolegama pilotima iz regije i ponešto naučili .Kako sami kažu, sve u svemu bio je to jedan lijepi i nezaboravni izlet .Povremano je bilo preko dvije stotine krila u zraku i vrlo je impresivno letjeti u toj gužvi !