Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U Austrijskom gradiću Kalsdorfu ovog vikenda održano je natjecanje "2. Internationales KBH Masters" u kickboxing disciplinama pointfighting-u, light contact-u i kick-lightu. Na turnir se je prijavilo 265 boraca, a iz Kickboxing kluba Krapina prvog dana u pointfighting disciplini natjecala se Antonela Cesarec.

U kategoriji djece do 10 godina i do 32 kg osvojila je 1. mjesto, dok je u kategoriji preko 32 kg za djevojčice prošla četvrtfinale, a na žalost u polufinalu je nakon izjednačene borbe tek u produžetku izgubila te osvojila 3. mjesto.
Na borilište je izašla i Silvija Hršak u seniorskoj skupini do 65 kg, obzirom da u njezinoj težinskoj skupini do 60 kg nije bilo dovoljno prijavljenih natjecateljica, zaustavljena je također u polufinalu te je osvojila 3. mjesto.

Više na: http://krapinski-sportski-savez.hr/kickboxing-klub-krapina-antonela-cesarec-osvojila-1-mjesto-na2-internationales-kbh-masters-turniru/