Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Djelatnici tvrtke Adria Grupe d.o.o. 24.04.2017. započinju sa provedbom uništavanja štetnih glodavaca u domaćinstvima i njihovoj neposrednoj okolini.
Trovanje štetnih glodavaca provoditi će se izlaganjem zatrovanih meka na svim mjestima gdje se obično pojavljuju štetni glodavci (podrum, dvorište i eventualno tavan). Ako štetni glodavci pojedu sve izložene otrovne meke, molimo Vas da odmah nazovete Adria Grupu d.o.o. na telefone 098/207-471 ili 01 2359 970 i  01 2359 971, radnim danom od 8-16 sati.

Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv štetnih glodavaca, a uz to izbjegle eventualne nezgode, stanovništvo se treba pridržavati sljedećih naputaka: 
1. surađivati s ekipama koje provode suzbijanje štetnih glodavaca, tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti otrovne meke;
2. ukloniti iz dvorišta i podruma smeće, a osobito otpatke hrane;
3. za čitavo vrijeme trajanja deratizacije onemogućiti malodobnoj djeci pristup na mjesta na kojima je postavljen otrov za štetne glodavce;
4. skloniti sve životinje, kućne ljubimce na sigurno mjesto, gdje ne mogu doći do otrovnih meka;
5. zabranjuje se dirati ili premještati otrovne meke, a u slučaju eventualnog trovanja potražiti pomoć u najbližoj zdravstvenoj ustanovi. Antidot je vitamin K1.
Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju ovih naputaka, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svatko za sebe, a roditelji za djecu.
IZLAGANJE OTROVA ZA ŠTETNE GLODAVCE OBAVLJAT ĆE SE OD 24.04.2017. U VREMENU OD 8 DO 16 SATI