Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina u sklopu dodatnih djelatnosti koje financira Grad Krapina provodi i radionice u dječjim vrtićima. Radionice pod nazivom 'Što je Crveni križ', 'Kako zamotati svoga medu', 'Kako pravilno prati ruke', namijenjene su najstarijom vrtićkoj grupi. Dječji vrtići uključuju se u provođenje raznih aktivnosti Crvenog križa kao što su obilježavanje Tjedna Crvenog križa, Tjedna solidarnosti, provođenje sabirne akcije Solidarnost na djelu i dr.


Gradsko društvo Crvenog križa Krapina u nekoliko je navrata već doniralo igračke dječjim vrtićima na svojem području. Danas je doniralo igračke, bojice, flomastere i drugo gradskom vrtiću Gustav Krklec Krapina, a na primopredaji je bio i gradonačelnik grada Krapine Zoran Gregurović.
Gradonačelnik je prisustvovao predaji donacije i pohvalio rad GDCK Krapina kao i suradnju sa svim dječjim vrtićima i ostalim obrazovnim ustanovama. Ravnateljica Dječjeg vrtića Gustav Krklec gospođa Ksenija Ostojić zahvalila je na donaciji kojoj će se najviše radovati djeca u vrtiću.