Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

INA – Industrija nafte, d.d. i u 2017. nastavlja s programom „Zeleni pojas“, u sklopu kojeg će sufinancirati ekološke projekte poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te druge aktivnosti u području zaštite okoliša i prirode s ciljem širenja svijesti o važnosti očuvanja okoliša.
Pravo na prijavu imaju organizacije civilnog društva, javne obrazovne ustanove, parkovi prirode i dobrovoljna vatrogasna društva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Natječaj traje do 21.5.2017., prijave se zaprimaju isključivo ispunjavanjem online web forme koje je, kao i uvjeti natječaja, dostupna na web stranici http://www.ina.hr/zelenipojas/ .Za sve dodatne informacije možete se obratiti na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.