Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U srijedu 17. svibnja 2017. godine ,u sportsko – rekreacijskom centru NK Mladosti u Zaboku, održana je 16. godinu zaredom, mala Olimpijada zagorskih Dječjih vrtića na kojoj je sudjelovalo blizu 600 mališana iz 16 vrtića. Sveukupni pobjednici natjecanja bili su mališani Dječjeg vrtića “Gustav Krklec” iz Krapine. Oni su osvojili ukupno 120 bodova. Drugi su bili mališani iz Dječjeg vrtića Bubamara iz Donje Stubice sa 118 bodova, treće mjesto zauzela je ekipa zabočkog Dječjeg vrtića Zipkica sa 109 bodova, četvrta je bila “Naša radost” iz Pregrade sa 108 bodova, a peto mjesto podijelili su vrtići “Maslačak” iz Krapinskih Toplica i Dječji vrtić Bedekovčina sa 105 bodova.

Iz svakog vrtića moglo je sudjelovati maksimalno 40 djece – 20 dječaka i 20 djevojčica, koji su se natjecali u trčanju na 50 metara, trčanju štafete 4 x 25 metara, bacanju loptice u dalj, skoku u dalj i nogometu.
Čestitamo našim mališanima!