Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Građanke i građani Krapine u subotu, 17. lipnja 2017. godine, imali su prilike u sklopu Dinamo Trophy toura koji je održan u sklopu Noći pračovjeka, razgledati Dinamov trofej, osvojen 1967. godine u finalu Kupa velesajamskih gradova protiv engleskog Leeds Uniteda. Dinamo Trophy tour organiziran je povodom obilježavanja 50 godina od osvajanja Kupa velesajamskih gradova, tijekom kojeg će trofej kroz nekoliko mjeseci obići 16 gradova diljem Hrvatske te Bosne i Hercegovine, a Krapina je prva postaja na tom putu.

Građani su imali jedinstvenu priliku upoznati legendarne igrače Dinama iz generacije '67. Marijana Čerčeka i Zlatka Škorića. Cjelokupni program u Krapini dodatno je obogatilo obilježavanje 50 godina kontinuiranog djelovanja Radija Hrvatsko zagorje Krapina. Emitiranjem programa započeo je 1967., te je najstarija radio postaja u Hrvatskom zagorju. Iako je osnovana kao promotor Krapinskog festivala i kajkavske popevke, pa tako posebnu pažnju posvećuje njegovanju kulturne baštine i kajkavskog izričaja, od samog početka emitiranja kontinuirano izvješćuje o događajima u političkom, kulturnom, gospodarskom i javnom životu Hrvatskog zagorja.