Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U utorak 20. lipnja 2017. godine u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Krapine na kojoj je 15 od 17 vijećnika jednoglasno izabralo Ivicu Hršaka za novog predsjednika, dok su potpredsjednici Kristijan Krsnik i Željko Pavić.
Prema konačnim rezultatima izbora od ukupno tri liste, dvije su osvojile mandate u Gradskom vijeću, i to lista HDZ – A-HSS 1904 – HSS – ZDS devet mandata, a lista SDP – HNS – HSU – Hrvatski laburisti – Narodna stranka – reformisti osam mandata. Vijećnici u Gradskom vijeću su Ivica Hršak, Kristijan Krsnik, Željko Pavić, Zoran Čavužić, Darko Mužar, Lucija Slijepčević, Jelena Majsec, Matilda Juričev Žigman, Nenad Sikirica, Irena Šafranko, Tomislav Pernjek, Alen Spiegl, Mladen Gregurović, Julije Kos, Branko Kučko, Josip Kozina i Katarina Štrok.

Sjednica vijeća započela je izborom mandatne komisije, u kojoj su Zoran Čavužić kao predsjednik te članovi Darko Mužar i Lucija Slijepčević. U Odbor za izbor i imenovanje izabrani su Jelena Majsec za predsjednicu te članovi Matilda Juričev Žigman, Nenad Sikirica, Lucija Slijepčević i Irena Šafranko. Izabrani su i Odbor za statutarno – pravna pitanja, kojem je na čelu Mladen Gregurović uz članove Matildu Juričev Žigman, Tomislava Pernjeka, Kristijana Krsnika i Alena Spiegla te Odbor za financije i proračun, kojim predsjeda Ivica Hršak, a članovi su Julije Kos, Branko Kučko, Josip Kozina i Katarina Štrok.