Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i HGK Županijska komora Krapina organiziraju tradicionalnu gospodarsku izložbu 25. Zagorski gospodarski zbor Krapina 2017., od 7. do 9. rujna 2017. godine.
Gospodarska izložba Zagorski gospodarski zbor predstavlja najveće okupljanje i promociju gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije (sve više i gospodarstvenika iz susjednih županija), a njen cilj je na što kvalitetniji način predstaviti gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda i proizvođača Hrvatskog zagorja.

Tijekom godina izložba je poprimila međunarodni karakter pa je prošle godine sudjelovalo oko 375 izlagača iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, susjednih 8 županija, grada Zagreba te Slovenije, BIH, Srbije i Mađarske. Ovogodišnja Županija-partner je Istarska županija.
Izložba će se održati na više od 5.000 m² zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora Osnovne škole "Ljudevit Gaj" Krapina, u drvenima izložbenim kućicama u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda te u prostorima Srednje škole Krapina. Za vrijeme izložbe koja je prodajnog karaktera, održava se okrugli stol na aktualne teme iz gospodarstva te brojne prezentacije gospodarstva, obrtništva i tradicionalnih obrtničkih zanimanja.

Posjetioci izložbe mogu dobiti besplatne frizerske i kozmetičarske usluge, sudjelovati u brojnim nagradnim igrama te degustirati poznate autohtone zagorske specijalitete i kvalitetna vina uz bogat zabavni kulturno-umjetnički program.
Izlaganje na tipski uređenom prostoru je besplatno, dodatna oprema i prostor se naplaćuju prema posebnom cjeniku, a izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolje uređene izložbene prostore.
Popis prijavljenih izlagača, prijave, skice izložbenog prostora, program događanja i ostali podaci dostupni su na internetskoj stranici www.zgz.hr.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da prijavu dostavite najkasnije do četvrtka, 31. 8. 2017. putem internetske stranice www.zgz.hr/za-izlagace/obrazac-za-prijavu ili putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na faks 049 370 616.