Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U ponedjeljak 17. svibnja 2017. godine, gradonačelnik Zoran Gregurović dodijelio je, učenicima Osnovne škole Augusta Cesarca Krapina i Osnovne škole “Ljudevit Gaj” Krapina, prigodne nagrade za postignute rezultate na županijskom, državnom odnosno međunarodnom natjecanju iz znanja u školskoj godini 2016./2017. te za promicanje imena Grada Krapine.

Iz Osnovne škole Augusta Cesarca nagrade su primili učenici: Anja Ranogajec za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Tehničke kulture, Jelena Daković za 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Matematike i Hrvatskog jezika, Karlo Lukšić za osvojena tri 1. mjesta na županijskom natjecanju i to iz Kemije, Povijesti i Hrvatskog jezika, dok je Borna Cesarec primio nagradu za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Biologije te 2. mjesto iz Informatike i Kemije. Hrvoje Žlepalo primio je nagradu za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz Matematike, Lucija Šalković za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz Povijesti te 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Kemije, a Maja Gorup primila je prigodnu nagradu za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Njemačkog jezika.
Iz Osnovne glazbene škole pri OŠ Augusta Cesarca Krapina nagrađeni su: Nikola Daković za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju u konkurenciji „Gitara“, Filip Černjava, Jelena Daković i Amadeja Rigač za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju u konkurenciji „Gitara“ dok je Luka Svenšek nagrađen za osvojeno 3. mjesto. David Janžek primio je nagradu za osvojeno 2. mjesto na međunarodnom i državnom natjecanju u konkurenciji puhača „Truba“, dok je Josip Nežmahen primio nagradu za osvojeno 3. mjesto u istoj konkurenciji.
Iz Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Krapina nagrade su primili: Marko Turibak i Egon Belošević za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Geografije, Irena Antol za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Fizike, Lea Kovačec za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Fizike te 2. mjesto na županijskom natjecanju iz Matematike. Petra Sučić primila je nagradu za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Biologije, za 2. mjesto iz Engleskog jezika, 3. mjesto iz Biologije te osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju iz Biologije. Ema Cindrić osvojila je 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Sigurno u prometu. Nagrade su primili i Matija Tušek te Nikola Jurić za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz Matematike, Jakob Domagoj Jug za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz Geografije, Filip Matko za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz Informatike te Patrik Šćuric za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Njemačkog jezika.

Iskrene čestitke svim nagrađivanim učenicima i njihovim mentorima!

Pogledaj ove slike na Flickru