Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U nedjelju 6. kolovoza 2017. godine, Gradski puhački orkestar Krapina po treći je put održao koncert na Starom gradu u Krapini. Taj koncert prerastao je u tradiciju, a u jedinstvenom ambijentu publika je mogla uživati u odličnim interpretacijama krapinskih puhača. Osvajači Zlatne plakete na Državnoj smotri, pružili su krapinskoj publici poseban glazbeni doživljaj, a nije ih omelo ni najavljeno nevrijeme i vjetar koji je puhao za vrijeme čitavog koncerta.

– Ni vrijeme nije moglo pokvariti ovaj vrhunski glazbeni doživljaj ovdje na Starom gradu, koji je već postao tradicija, a odlučili smo ga vezati uz obilježavanje Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja. Vidimo da je svake godine sve više publike, a vjerujem da bi ove godine, unatoč odličnoj posjećenosti, bilo još više da nije bilo ovako loše vrijeme. Gradski puhački orkestar je stvarno ponos Grada Krapine zato je uostalom, uz Krapinske mažoretkinje, i proglašen počasno – protokolarnom postrojbom Grada Krapine i udrugom od posebnog interesa za Grad Krapinu – rekao je gradonačelnik Zoran Gregurović. Pred sam kraj koncerta šest je glazbenika iz orkestra zasviralo i nekoliko popularnih zagorskih skladbi, pa je s njima mogla zapjevati i publika. Koncertu su osim gradonačelnika prisustvovali njegovi zamjenici Branko Varjačić i Drago Kozina te predsjednik Gradskog vijeća Grada Krapine Ivica Hršak.

Pogledaj ove slike na Flickru