Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U petak 6. listopada 2017. u 19 sati u Festivalskoj dvorani u Krapini, održat će se predstava Gospon lovac, koja je premijerno izvedena 5. svibnja 2017. u varaždinskom kazalištu. Predstava priziva duh filma „Tko pjeva, zlo ne misli“, što se najbolje vidi po ulozi doktora Fellera, kojeg igra Jan Kerekeš, ulozi koju je redatelj Tomislav Pavković osmislio po uzoru na gospona Fulira iz spomenutog filma. Cijela predstava evocira taj duh zbog tematike bračne nevjere, ali i jezika.

Predstava Georgesa Feydeaua GOSPON LOVAC u adaptaciji Božidara Violića. Redatelj je Tomislav Pavković, scenografkinja Marta Crnobrnja, kostimografkinja Irena Sušac, a za prijevod je zadužen Vladimir Gerić.
U predstavi nastupaju: Robert Plemić (Pusskarsky), Jan Kerekeš (Feller), Ivica Pucar (Kramarić), Karlo Mrkša (Puba), Darko Plovanić (Rukavina, policijski agent), Filip i Nikša Eldan (Agenti), Hana Hegedušić (Melita), Barbara Rocco (Barunica Borelli), Beti Lučić (Ljubica).
Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna mogu se kupiti na blagajni Festivalske dvorane od 19. rujna, od utorka do petka u vremenu od 13 do 17 sati, sat vremena prije predstave ili na www.ulaznice.hr.

Ako se kupi 10 i više ulaznica, cijena ulaznice tada iznosi 40,00 kuna.