Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U subotu, 30. rujna 2017. godine na nogometnom igralištu NK „Zagorec“ Krapina u Podgori održano je 12. županijsko vatrogasno natjecanje podmlatka i mladeži, u organizaciji Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije i DVD-a Krapina.
Kod mladeži, prvo mjesto u muškoj i ženskoj kategoriji osvojile su ekipe DVD-a Bedekovčina. U muškoj konkurenciji među 14 ekipa, Bedekovčina je bila uvjerljiva ispred DVD-a Krapinske Toplice i DVD-a Zlatar. I kod djevojaka Krapinske Toplice su bile druge, a DVD Donja Stubica treća, a nastupilo je ukupno 5 ekipa. Po tri prvoplasirane ekipe kod mladeži predstavljat će Krapinsko - zagorsku županiju na državnom natjecanju. Državnog natjecanja nema za djecu od 6 do 12 godina, a na ovom županijskom natjecanju nastupilo je ukupno 39 ekipa, 12 kod ženske djece i 27 kod muške djece. Kod djevojčica prvo mjesto pripalo je DVD-u Špičkovina, ispred DVD-a Donja Stubica i DVD-a Stubička Slatina. Kod muške djece slavlje za DVD Kačkovec, drugo mjesto za DVD Tugonica-Podgrađe, a treće za DVD Krapinske Toplice 1.