Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Na Dan neovisnosti prisjećamo se povijesne odluke Hrvatskog sabora 8. listopada 1991. g. kojom su raskinute državnopravne veze s ostalim republikama i pokrajinama bivše Jugoslavije. Bio je to hrabri i odlučni korak prema stvaranju neovisne hrvatske države. Državna je neovisnost kamen temeljac naše slobode. Također, prvi je uvjet da bismo uspješno gradili demokratsko, pravedno i uspješno društvo i da bismo imali dostojno mjesto među narodima i državama Europe i svijeta.

Ovaj praznik prigoda je da iskažemo zahvalnost i poštovanje svim hrvatskim braniteljima, posebno se sjećajući onih koji su svoje živote dali za slobodnu i samostalnu Hrvatsku.

Gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović sa zamjenicima, predsjednik Gradskog vijeća, gradski vijećnici i svi zaposlenici gradske uprave čestitaju Vam Dan hrvatske neovisnosti te Dan branitelja Krapinsko-zagorske županije!