Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Obavještavaju se cijenjeni građani i korisnici usluga da se uvodi novo ljetno radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini na adresi Bobovje 52F počevši od 2. svibnja 2018. godine, prilagođeno potrebama građana i aktivnostima u domaćinstvima.

Građani će otpad moći predavati radnim danima od ponedjeljka do petka od 13:00 do 20:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00 sati. Preuzima se sav razvrstani otpad: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu, u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.

Besplatno korištenje usluga imaju fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj uz predočenje osobne iskaznice.

Apeliramo na naše građane da razmisle o postupanju s odbačenim stvarima.

Razvrstavajmo, reciklirajmo i kompostirajmo otpad i čuvajmo naš okoliš!