Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Obrtnička noć Udruženja obrtnika Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, kojom je Udruženje proslavilo svoju 181. godišnjicu, održana je u petak 4. svibnja 2018. godine u Đurmancu. Ovom je prilikom dodijeljeno 29 priznanja Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije za 20 i više godina postojanja obrta.
Dobitnicima priznanja čestitali su zamjenik gradonačelnika Drago Kozina, zamjenik župana Krapinsko - zagorske županije Anđelko Ferek – Jambrek.

„Čestitao bih svim obrtnicima s područja Grada Krapine, Općina Jesenje, Đurmanec, Petrovsko i Radoboj. Drago mi je što je obrtništvo u uzletu, što se otvaraju novi obrti jer su obrtnici već 181. godinu temelj gospodarstva Grada Krapine. Želim im mnogo uspjeha u daljnjem radu, da nastave u dobrom smjeru i da će se mladi i dalje uključivati u obrtnička zanimanja“ – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Drago Kozina.

Svečanosti je prisustvovao i predsjednik Obrtničke komore KZŽ Davor Pleško, glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić i predsjednik Udruženja Vladimir Vidović.