Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

I ove su godine u organizaciji Centra izvrsnosti Krapina, njihovi polaznici sudjelovali na Festivalu matematike u Puli. Na natjecanju su pokazali izuzetnu motiviranost i visok stupanj matematičkog znanja kroz rješavanje zahtjevnih zadataka, a upornost i predanost radu te izražene vještine suradničkog učenja rezultirali su osvojenim drugim mjestom u kategoriji GIGA (učenici srednje škole) i trećim mjestom u kategoriji MEGA ( 7. i 8. razred ), i to u izuzetno jakoj konkurenciji iz nekoliko županija.
Tako su u kategoriji GIGA među 48 ekipa drugo mjesto osvojili učenici Karlo Pušelj, Mislav Žlepalo, Irena Antol i Matej Zubić, dok su 22. mjesto zauzeli Vanja Cesarec, Sandra Macan, Lorena Pažameta i Ivan Borlinić. Mentorice su bile Anđelka Ažić i Renata Spiegl. U kategoriji MEGA, među 41 ekipom treće su mjesto osvojili učenici Tibor Rukav , Matija Tušek , Nikola Jurić i Hrvoje Žlepalo, dok su Ena Šimunović, Eva Presečki, Nika Macan i Tena Osredečki osvojile 20. mjesto. Njima je mentorica bila Dragica Šalković. U kategoriji MIKRO, među 50 ekipa, učenici Lucija Pavlović, Hrvoje Ovčarić, Anja Ranogajec i Nika Majsec su osvojili 18. mjesto.

Vodila ih je mentorica Andreja Drašković.

Čestitke svima!