Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

U subotu 9. lipnja 2018. godine, u Zagrebačkoj katedrali održat će se ređenje za svećenika đakona Tonija Potrebića iz Krapine koji želi primiti sakrament reda prezbiterata za Zagrebačku nadbiskupiju. Uz našeg vlč. Tonija Potrebića, sakrament sv. Reda primit će: vlč. Ivan Braovac, vlč. Dario Kral, vlč. Filip Marić, vlč. Matija Novački, vlč. Kristijan Tušek, vlč. Marko Toplak i vlč. Alen Vrbek.
Pozivaju se svi na svećeničko ređenje u našu prvostolnicu, busom ili privatnim prijevozom. Od utorka se možete upisati za odlazak na ređenje u Zagreb autobusom. Troškove prijevoza podmirit će se iz župne blagajne. Ostale pojedinosti o odlasku na svećeničko ređenje, biti će dostupne sljedeće nedjelje u crkvi i u župnom listiću. Župa će se intenzivnije pripremati i za proslavu Mlade mise vlč. Tonija Potrebića koja će se održati u Krapini 8. srpnja ove godine u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa. Posljednja Mlada misa u Krapini je bila u ljetu 1952. godine, prije 66. godina koju je slavio vlč. Ivica Hršak, koji je umro 20. siječnja 1990.

Čestitke obitelji Potrebić!