Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, dan je kada se s ponosom i poštovanjem prisjećamo 5. kolovoza 1995. kada se, u vojnoredarstvenoj akciji Oluja, zavijorila hrvatska zastava u oslobođenom Kninu. Hrvatski su nam branitelji tada omogućili da danas živimo u slobodnoj i neovisnoj državi. Sjetimo se tih slavnih dana pobjede te čuvajmo nacionalni identitet i uspomenu na Oluju. Sjetimo se dana koji je simbol pobjede i snage Hrvatske države. Odajmo počast i zahvalnost hrvatskim braniteljima, obiteljima nestalih i poginulih te svima onima koji su položili svoje živote za našu domovinu.
Svim žiteljima Republike Hrvatske, osobito hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih branitelja iskrene čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja upućuje gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović sa zamjenicima, članovima Gradskog vijeća i svim djelatnicima Gradske uprave!