Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Povodom Dana darivatelja krvi u Republici Hrvatskoj 25. listopada Društvo Crvenog križa Krapinsko- zagorske županije je u dogovoru s Gradskim društvima Crvenog križa: Donja Stubica, Klanjec, Krapina, Pregrada, Zabok i Zlatar organiziralo, 25. listopada 2018. godine u 19.00 sati u restoranu KTC u Krapini svečanu dodjelu zahvalnica, srebrnih i zlatnih znakova za dobrovoljne davatelje krvi koji su u ovoj godini postigli jubilarni broj davanja krvi: 50, 75, 100 i 125 za muškarce i 35, 55, i 75 za žene.
S područja grada Krapine priznanja je primilo 8 darivatelja; za 50 puta; Siniša Bajcer, Zoran Gregurović, Tomislav Malarić, Kristijan Ptičar i Eduard Sajko, za 75 puta Vjekoslav Kranjčec i Damir Zajec i za 100 puta darovanu krv priznanje je primio Marijan Suhodolčan.
Svečanoj dodjeli priznanja prisustvovali su zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek-Jambrek, gradonačelnik grada Krapine Zoran Gregurović, te predstavnici Policijske postaje Krapina, Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije i Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije.