Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Radi osiguranja kvalitetnog obavljanja povjerene komunalne djelatnosti upravljanja parkirališnim mjestima, naplati i parkiranju na području Grada Krapine nabavljeni su i postavljeni novi parkirni aparati. U skladu s Odlukom Gradskog vijeća Grada Krapine postavljen je i parkirni aparat kod gradskog groblja za parkirališne prostore u Ulici Andrije Hebranga i Ulici Miroslava Krleže. Na ovim parkiralištima naplata se vrši od ponedjeljka do petka u vremenu od 07-14 sati.
Na svim aparatima su istaknute upute o načinu plaćanja parkirališnih karti kao i uvjeti parkiranja po zonama. S obzirom da su nabavljeni aparati modernizirani i usklađeni s novom tehnologijom, uskoro će se uvesti i naplata parkiranja platnim karticama na pametnim telefonima (usluga Parkwallet). Novim aparatima korisnicima parkirališnih prostora osiguravamo kvalitetniju uslugu, jednostavnije i prihvatljivije načine korištenja i plaćanja parkirališnih prostora u našem Gradu.