Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Zahtjevi za upis primat će se od 1. travnja 2014., do zaključno 31. svibnja 2014. godine u prostorijama Dječjeg vrtića 'Gustav Krklec' Krapina, svakog radnog dana u vremenu od 8,00 do 12,00 sati. Zahtjev za upis djece u jaslice i vrtić podnose zainteresirani roditelji za djecu od navršenih godinu dana života do polaska u školu.

Djeca se upisuju u vrtić i jaslice uz primjenu prednosti sukladno odredbama Pravilnika o upisu djece i ostvarivanja prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću "Gustav Krklec" Krapina.
Zahtjev za upis podnosi se na posebnom obrascu koji je sastavljen sukladno odredbama Pravilnika, a preuzima se u prostorijama Uprave vrtića ili na web stranici. Uz zahtjev za upis potrebno je priložiti upisnu dokumentaciju koja je navedena u upisnom obrascu.
Odluka o upisu bit će objavljena na oglasnim pločama Vrtića do 15.6.2014. godine.
Podnositelji zahtjeva neće se pojedinačno obavještavati.
Podnositelji zahtjeva nezadovoljni odlukom o upisu djece imaju pravo u roku od 15 dana od dana objave iste podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića "Gustav Krklec" Krapina.
Zahtjev sa kompletnom dokumentacijom dostaviti osobno ili na adresu: Dječji vrtić "Gustav Krklec" Krapina, Magistratska 11/1, 49000 Krapina
Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobit na telefon: 049/ 371-138 svakog radnog dana u vremenu od 8.00 do 15.00 sati.