Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     8. listopada 1991. godine Hrvatski je sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih veza s ostalim jugoslavenskim republikama i pokrajinama. Na taj način utabani su prvi koraci prema hrvatskoj neovisnosti, koraci koji su se pretvorili u hod prema slobodi. Bilo je to teško i iscrpljujuće razdoblje hrvatske povijesti no ne smijemo ga zaboraviti i moramo se uvijek sjećati branitelja koji su položili svoje živote na oltaru domovine. Stoga danas iskazujemo zahvalnost i poštovanje svim braniteljima, a posebno braniteljima s područja Krapinsko-zagorske županije koji danas obilježavaju svoj dan.

     Svim Krapinčankama i Krapinčanima čestitke povodom Dana neovisnosti i Dana branitelja Krapinsko-zagorske županije upućuju gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović sa zamjenicima, predsjednik Gradskog vijeća i vijećnici te svi zaposlenici gradske uprave!