U Maloj dvorani POU-a Krapina jučer je otvorena predivna izložba „Ukraden cvijet iz secesije“ koju je pripremila Likovna udruga Ama Artem iz Zagreba koja već petu godinu dolazi u Krapinu s likovnim ostvarenjima svojih veoma aktivnih članova. Izložbu je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Krapine Drago Kozina.
      Na otvorenju izložbe nastupila je i Nika Strok Underwood izvodeći nekoliko skladbi na klaviru. Nika ima dvanaest godina, majka joj je porijeklom iz Krapine, a otac iz Engleske. Trenutno sa roditeljima i braćom živi u Francuskoj. Voli klasičnu glazbu i svirati klavir. Službeno je klavir počela učiti u veljači 2018. na Muzičkom konzervatoriju. U tom kratkom vremenu nastupala je i natjecala se u mnogim svjetskim metropolama. Izvorni je govornik triju jezika – hrvatskog, engleskog i francuskog, a sada uči još talijanski i njemački. Nakon što u Beču u kojeg se upravo zbog klavira seli iz okolice Cannesa u Francuskoj završi srednjoškolsko obrazovanje planira studirati znanost i klavir u Londonu ili Beču.
Glazba je njezina velika ljubav, glazba je dio svega ostalog čime se Nika bavi. Glazba živi s njom. Nika također svira klasičnu gitaru, pomalo ksilofon i udaraljke te pjeva.

    Izložba, ova prekrasna nijema poezija može se razgledati sve do 15. travnja svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.