Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Zbog trenutne situacije u Hrvatskoj vezano uz epidemiju korona virusa (COVID-19) od osobitog je interesa zaštita zdravlja svih građana te se u cilju suzbijanja širenja ove zarazne bolesti donose sljedeće dodatne odluke i upute, a nastavno na prethodne Odluke.

       Stožer civilne zaštite Grada Krapine osigurao je za sve građane e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  na koju građani mogu upućivati sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima za područje Grada Krapine. S ciljem daljnjeg provođenja Vladinih mjera za suzbijanje širenja korona virusa (COVID-19) te dodatne zaštite svih građana, zatvaraju se do daljnjega sva dječja i sportska igrališta, te vježbališta na području Grada Krapine, a sve kako bi se onemogućio međusobni bliski kontakt na navedenim javnim površinama. Dostava namirnica i lijekova osobama kojima je to potrebno odvija se preko Gradskog društva Crvenog Križa Krapina. Ako postoje saznanja o starijim i nemoćnim osobama koji još ne koriste takve usluge, može se obavijestiti Gradsko društvo Crvenog Križa Krapina na telefon 049/ 371 141 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..   

     Tekst Odluke možete pogledati ovdje.