Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Gradsko društvo Crvenog križa Krapina idući tjedan od 6. do 10. travnja 2020. godine organizira akcije darivanja krvi prema redovnom godišnjem planu. Akcije darivanja krvi bit će organizirane u Srednjoj školi Krapina i Pučkom otvorenom učilištu Krapina u skladu sa preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i ECDCI -ja, Povjerenstva za sprječavanje i suzbijanje infekcija povezanih sa zdravstvenom skrbi u HZTM i Povjerenstva za suzbijanje kućnih infekcija.
     Bon za zahvalni obrok darivatelji će moći iskoristiti u ugostiteljskim objektima Preša Krapina, Jet set Krapina i Mamma Mia Krapina (ugostitelji koji imaju mogućnost dostave) na način da će telefonski naručiti zahvalni obrok koji će im potom ugostitelji isporučiti ispred svog ugostiteljskog objekta. Djelatnici GDCK Krapina na akciji će upoznati darivatelje sa načinom podizanja zahvalnog obroka. Pozivamo ovim putem sve darivatelje krvi koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji!