Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Krakom d.o.o. Krapina od danas, 6. travnja 2020. godine, mijenja radno vrijeme blagajne za rad sa strankama u skladu sa smjernicama za smanjenje rizika od prijenosa bolesti COVID 19.
Novo radno vrijeme je od 8 do 14 sati radnim danima od ponedjeljka do petka. Na Veliki petak stranke će se primati do 12 sati.
Mole se cijenjeni korisnici usluga da prilikom ulaska u blagajnu poštuju mjere socijalne distanciranosti na način da u prostor blagajne ulazi jedna osoba dok ostale osobe čekaju izvan zgrade.
Podsjećamo da se na blagajni Krakom-a bez naknade zaprimaju gotovinske uplate za sve Krakomove isporučene usluge kao i za potrošnju vode i plina.
Rad blagajne prilagođen je potrebama korisnika te je i u ovom kriznom vremenu omogućeno korištenje pogodnosti plaćanja bez naknade.

Zahvaljujemo građanima što čuvaju svoje zdravlje i odgovornim ponašanjem ne povećavaju rizik od prijenosa i širenja bolesti COVID 19!