Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja i svake godine posvećen je određenoj zdravstvenoj temi, a usredotočen je na podizanje razine svijesti građana o tome što svaki pojedinac i društvo mogu učiniti za svoje zdravlje tijekom cijele godine. Ove godine, tema je rad medicinskih sestara i primalja s ciljem povećanja svijesti cjelokupne zajednice o njihovoj važnoj ulozi u zdravstvenom sustavu. U ovoj teškoj situaciji koja je zadesila čitavi svijet medicinske sestre i drugi zdravstveni radnici nalaze se na čelu borbe protiv COVID-19.

Ovim putem zahvaljujemo se svim zdravstvenim djelatnicima na njihovom angažmanu i nesebičnoj žrtvi koju podnose za čitavo građanstvo i s pravom su postali istinski heroji društva u ovo teško vrijeme!

Zahvaljujemo i građanima koji svojim odgovornim ponašanjem, poštujući mjere Stožera civilne zaštite, pomažu da zajedno što prije prebrodimo ovu tešku situaciju!