Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Obavještavaju se građani, posjednici grobnih mjesta na gradskom groblju u Krapini, da Krakom d.o.o. nudi uslugu uređenja grobova i nadgrobnih spomenika na gradskom groblju u Krapini.

Sigurno među nama ima i puno onih koji ovog Uskrsa ne mogu izaći iz svojih domova ili im zbog uvođenja mjera zabrane rada mnogih uslužnih djelatnosti nisu dostupne usluge cvjećarnica kao ni kupovina lampiona ili presadnica.

Stoga smo se organizirali i za obavljanje usluge uređenja grobova i nadgrobnih spomenika s uslugama nabave i dopreme presadnica i lampiona.

Ako imate potrebu urediti grobno mjesto, nadgrobni spomenik ili samo zapaliti lampione stojimo Vam na raspolaganju te Vas pozivamo da nam ukažete svoje povjerenje korištenjem usluga uređenja grobova koje Vam nudimo.

Na priloženom popisu usluga sa istaknutim cijenama dostupne su vrste usluga koje smo spremni za Vas obaviti na grobovima Vaših najmilijih.

Za sve informacije možete nas nazvati na broj mobitela 098 837 989 ili pismeno na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Čuvajte svoje zdravlje!