Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

      U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija" u Zaboku će se održati besplatna radionica namijenjena nezaposlenim ženama koje su doživjele bilo koji oblik nasilja. Datumi održavanja su 17., 18. i 19.06.2020. od 9.00 do 15.00 sati.

     Nacionalna kampanja osnaživanja žena „Sofija“ radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Stavlja naglasak na važnost umrežavanja i povezivanja institucija koje su uključene u sustav suzbijanja i prevencije nasilja nad ženama – policije, sudstva, socijalnih službi, organizacija civilnog društva i samih žrtava nasilja.
     Cjelokupan program doprinijet će osobnom razvoju, podršci i osnaživanju nezaposlenih i zlostavljanih žena. Svi elementi projekta svojevrstan su alat komunikacije, socijalnog uključivanja, savjetovanja i dostupnosti za sve dionike te će doprinijeti povećanju javne svijesti o problematici, a ujedno i prilika za bolju budućnost za nezaposlene i zlostavljane žene.

     Prijave na radionicu na https://sofija.hr/sofija/prijava-na-besplatnu-radionicu/

     Više o radionicama možete saznati ovdje.