Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Jučer se u Festivalskoj dvorani Grada Krapine održala svečana podjela uvjerenja o osposobljavanju za poslove njegovateljice starijih i nemoćnih osoba koje će primiti 49 polaznica koje su teorijsku nastavu i vježbe polazile od rujna prošle godine u Klanjcu, Krapini (Pučko otvoreno učilište) i Pregradi.
     Izvođenje praktične nastave u domovina za starije i nemoćne i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice prekinula je u ožujku pandemija Covid - 19, no prošlog je tjedna ipak dovršeno osposobljavanje provedbom vježbi u učionicama i ispitom iz praktične nastave u Pučkom otvorenom učilištu Krapina.
     Osposobljavanje se provodilo u okviru EU projekta „Žene za Zagorje“ čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Krapina.
     Ovoj svečanoj podjeli prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Drago Kozina koji pozdravio nazočne u ime Grada Krapine i čestitao im na stjecanju uvjerenja, ravnateljica POU-a Grozdana Pavlović, ravnateljica GDCK-a Pregrada Štefica Pasarić i ravnatelj GDCK-a Krapina Davor Šimunović.