Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Sukladno preporukama epidemiologa i uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a s ciljem sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19, zbog bolesti i samoizolacije pojedinih djelatnika Općinskog suda i Državne geodetske uprave koji su zaduženi za provedbu izlaganja na javni uvid podataka nove izmjere za katastarsku općinu Velika Ves Nova te nemogućnosti organiziranja rada, predviđena izlaganja odgađaju se do daljnjega, prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
    Stoga molimo sve građane koji su dobili poziv na izlaganje podataka nove izmjere u periodu od 26. listopada 2020. godine do 13. studenog 2020. godine da ne dolaze na zakazana izlaganja, jer se ista u navedenom periodu neće održati.

    Grad Krapina, Područni ured za katastar Krapina i Općinski sud u Zlataru, Stalna služba u Krapini, redovito će pratiti razvoj situacije te će pravodobno obavijestiti građane o novim terminima za izlaganje u za to predviđenom zakonskom roku.

    S nadom da će se situacija u što skorije vrijeme normalizirati unaprijed zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju!