Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Povodom blagdana Svih svetih, a u sjećanje na sve one koji su su u Domovinskom ratu položili svoje živote na oltar Domovine, na Gradskom groblju u Krapini danas su položeni vijenci i zapaljene svijeće.
Uime Grada Krapine, vijenac je položio gradonačelnik Zoran Gregurović koji je istaknuo:
„Ususret blagdanu Svih svetih i Dušnom danu, svake godine ovdje na Gradskom groblju u Krapini kod centralnog križa koji je podignut za sve poginule branitelje, za sve one koji su dali svoje živote za domovinu, dolazimo, palimo svijeće i polažemo vijence. Činimo to kako bi se prisjetili njih, njihove žrtve koju su dali za domovinu, ali i svih ostalih koji su nam bili dragi, a koji počivaju ne samo na ovome groblju, nego i svim grobljima diljem Hrvatske.
Uz gradonačelnika Gregurovića, vijence su položili i zapalili svijeće izaslanstva MORH-a i MUP-a te predstavnici Ministarstva branitelja, Krapinsko-zagorske županije na čelu sa županom Željkom Kolarom, kao i predstavnici udruga proisteklih iz domovinskog rata.