Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Gradonačelniku Zoranu Greguroviću danas je uručena zahvalnica za dugogodišnje partnerstvo i potporu festivalu Varaždinske barokne večeri povodom njihove 50. obljetnice. Zahvalnicu je uručio Raymond Rojnik, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin koji je zahvalio gradonačelniku u svoje ime i u ime ravnatelja Varaždinskih baroknih večeri Davora Bobića. Istaknuo je kako je s Gradom Krapinom kao i s Pučkim otvorenim učilištem Krapina već dugi niz godina suradnja na visokoj razini, kako se krapinska publika rado odaziva na koncerte i kako je nezamislive Varaždinske barokne večeri bez gostovanja u Krapini.

     Gradonačelnik Gregurović zahvalio je na ovom lijepom priznanju i kazao da će to biti poticaj za daljnji nastavak suradnje uz nadu da će se i dalje održavati predivni koncerti, ove godine možda i u prostoru dvorišta Galerije grada Krapine. Obojica su se složili da je ovo izazovno vrijeme pandemije ostavilo veliki negativni trag kod Baroknih večeri, ali da se nadaju da će novi festival biti održan kako smo svi navikli. Zemlja partner ove godine je Slovenija, a početak 51. baroknih večeri rezerviran je za 17. rujna 2021.