Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Obavještavaju se cijenjeni građani da će Reciklažno dvorište u Krapini na adresi Bobovje 52F, od 17. svibnja 2021. godine raditi po novom - ljetnom radnom vremenu. Prilagodbom radnog vremena Reciklažnog dvorišta omogućava se prihvat razvrstanog otpada u vrijeme kada to korisnicima najviše odgovara te se usluga prilagođava potrebama građana.
     Od ponedjeljka, 17. svibnja ove godine razvrstani otpad će se moći predavati radnim danima i to:
– ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 13:00 do 20:00 sati,
– četvrtkom od 8:00 do 15:00 sati,
– subotom od 8:00 do 13:00 sati.
Otpad se ne zaprima za vrijeme dnevne pauze (tijekom jutarnje smjene od 10:00 do 10:30 sati i popodnevne od 15:00 do 15:30 sati), a nedjeljom i praznikom Reciklažno dvorište ne radi.
     Podsjećamo i na vrste razvrstanog otpada kojeg se zaprima u Reciklažnom dvorištu: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima i problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.
    Pravo na besplatno odlaganje sortiranih vrsta otpada imaju fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj uz predočenje osobne iskaznice.
Razvrstavanjem otpada i korištenjem usluga Reciklažnog dvorišta odgovorno se ponašamo prema okolišu!