Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     Gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović, prvog dana u novom mandatu, posjetio je danas zajedno s ravnateljicama gradskih ustanova, tvrtki i s pročelnicama gradskih upravnih odjela štand Udruge distrofičara Krapina. Predsjednica Udruge Mirjana Janžek i članice danas su obilježile „Nacionalni dan osoba oboljelih od neuromuskularnih bolesti“ provođenjem Kampanje „I vaše srce je mišić“. Cilj Kampanje je kontinuirano podizanje svijesti javnost i lokalne zajednice o potrebama i mogućnostima osoba oboljelih od mišićne distrofije. Kampanjom također žele doprinijeti stvaranju okruženja jednakih mogućnosti, kao i informirati građane o aktivnostima koje udruga provodi. Gradonačelnik je skrenuo pažnju da se Grad trudi prilagoditi javne prostore osobama s invaliditetom te da se sve investicije koje se realiziraju odmah se projektiraju na način da budu prilagođene osobama s invaliditetom.       

    Predsjednica Udruge zahvalila se na lijepoj suradnji s gradonačelnikom i da će nastaviti s novim projektima na radost udruge i njenih članova.