Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

     KRAKOM, d.o.o. Krapina obavještava cijenjene građane da će se krapinski sajmeni dan na otvorenom tzv. „Ponte roso“ ovog tjedna zbog blagdana Tijelova održati u srijedu, 2. lipnja.
Novom odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske dozvoljena je sajmena prodaja svih proizvoda na otvorenom prostoru. Zeleni poljoprivredni sajam ponovno će biti organiziran na parkiralištu u Ulici Ivana Rendića, a robni sajam na parkirališnim prostorima kod Fine u Ulici Frana Galovića.
     Prodavatelji i korisnici sajma dužni su osigurati provođenje nužnih epidemioloških mjera radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a svi sudionici i posjetitelji sajma obvezni su koristiti maske za lice ili medicinske maske.
     Obavještavaju se korisnici usluge odvoza komunalnog otpada da će zbog blagdana Tijelova doći do promjene rasporeda preuzimanja otpada u plavim posudama iz naselja Grada Krapine i Općine Jesenje te će se odvoz koji ide četvrtkom izvršiti dan kasnije u petak, 4. lipnja 2021. godine.