Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Što nam donosi novo financijsko razdoblje 2021.-2027.? Koliko ima bespovratnih sredstava na raspolaganju i kakvi će se projekti moći financirati? Kako sredstva iz EU fondova mijenjaju lokalne sredine? Možete li i vi dobiti bespovratna sredstva Europske unije za svoj projekt?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja potražite na informativno-edukativnim događanjima pod nazivom „EU fondovi 2021.-2027. - Nove prilike“ u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Ovim putem najavljujemo iduće događanje koje će se održati u Krapini,  8. lipnja 2021. godine, u trajanju od 10:30 do 14:15 sati.

Kroz ovo informativno-edukativno događanje zainteresirana javnost dobit će priliku iz prve ruke saznati o tijeku izrade strateških dokumenata za korištenje EU fondova u financijskom razdoblju 2021.-2027., o novim mogućnostima financiranja projekata, o velikim i strateškim projektima u pripremi te o promjenama koje će omogućiti brže i lakše korištenje EU fondova. Uz praćenje različitih prezentacija, predavanja i panel rasprava moći ćete dobiti i odgovore na vaša pitanja od predstavnika različitih institucija iz sustava upravljanja i kontrole EU fondova.

Uzimajući u obzir epidemiološke mjere, događanje možete pratiti preko prijenosa uživo putem interneta.

Za više informacija o tome kako sudjelovati u programu molimo posjetite: 

 https://strukturnifondovi.hr/aktivnosti/eu-fondovi-2021-2027-nove-prilike/